Dining tent – Owner shef’s lunch menu

가로수길에는 브런치로 유명한 맛집들이 있어요. 다이닝텐트도 그 중에 하나죠. 저렴한 런치 메뉴가 있어 주머니 가벼운데 맛있는 음식을 먹고 싶은 사람들에게 딱 좋은 곳이랍니다. 전에 런치 때 갔을 때는 런치메뉴가 솔드아웃 되어 메뉴판에서 고른 메뉴로 먹었는데, 사실 런치메뉴보단 메뉴판 메뉴가 더 맛있었어요 🙂 하지만 런치 메뉴도 나쁘지 않았답니다! 런치는 라이스 메뉴와 파스타 메뉴 둘 중에 하나를 골라서 먹을 수 있어요.

There are some restaurants noted for brunch around garosu-gil. Dining Tent is one of them. They have cheap lunch menus, so for them who want to have a nice lunch but has a light purse, it will just be perfect. When I came here last time, the lunch menu was sold-out so we had to chose other menus, and to be frankly, the other menus were better than the lunch menu. But definitely, the lunch menu was delicious as well! You can choose rice or pasta menu for your lunch menu.

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  • Restaurant name : 다이닝텐트 (Dining Tent)
  • Location : 서울시 강남구 신사동 525-13 (525-13, Sinsa-dong, Gangnam-gu, Seoul, Korea)
  • Menu : Brunch, salad, pasta, risotto, pizza, fish&seafood, steak, wine, dessert, beverage, etc.
  • Price : 9,000~34,000won (lunch special(11am~3pm) 9,000won) +tax 10%
  • Why I like here : cheap lunch special for weekdays, delicious pasta
  • Contact : 02-3444-1533
  • Homepage : blog.naver.com/diningtent

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가로수길 북쪽 끝 서쪽에 있는 레스토랑이랍니다. 현대적인 분위기가 풍기는 외관이예요. 가로수길에 맛있는 집들은 웬일인지 다들 르꼬르동 블루 출신의 쉐프가 있더라구요! 이곳도 르꼬르동 블루 출신의 오너쉐프가 운영하는 레스토랑이예요.

Dining Tent is on the west-north corner of garosu-gil. The exterior is pretty modern. By coincidence, every delicious restaurants around garosu-gil has a chef from le-cordon-bleu. The owner chef of le-cordon-bleu is running this restaurant.

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런치 메뉴는 평일 오전 11시부터 오후 3시까지 운영하는데, 저렴하고 인기가 좋아 금방 솔드아웃 되니 저렴하게 런치 메뉴를 드시고 싶으신 분들은 서두르시는 것이 좋을 것 같아요. 요일별로 메뉴가 바뀐답니다. 저희가 간 날은 수요일이라 컨츄리 파스타와 애플소스 돼지갈비 볶음밥이 나왔어요. 런치메뉴에는 유기농 샐러드와 루꼴라 피자, 그리고 커피 또는 녹차가 제공됩니다.

The lunch menu is operating on weekdays, from 11am to 3pm, and because it’s cheaper it is sold-out pretty early. So you might want to hurry up if you want to enjoy your lunch menu. The menu changes everyday. We went here on Wednesday, so we got country pasta and fried rich with apple sauce and pork rib. Organic salad, rucola pizza, and coffee or tea is served with the lunch menu.

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이름 때문인지, 인테리어는 단순한데 천장에 텐트처럼 흰 천이 감싸져 있어요. 아늑한 분위기를 준답니다.

Maybe because of the name of the restaurant, there are some white fabric covering the ceiling on the simple interior. It gives some cozy feelings.

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  • 샐러드 (런치 메뉴 서비스) – Salad(Lunch menu service)

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신선한 샐러드 위에 치즈가 뿌려져 있어요.

There are some cheese on fresh salad.

  • 루꼴라 피자 (런치메뉴 서비스) – Rucola pizza (Lunch menu service)

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얇은 도우 위에 토마토 소스와 치즈, 그리고 이태리에서 자주 쓰이는 채소인 루꼴라가 뿌려져 있어요. 담백하고 맛있답니다.

Tomato sauce, cheese, and rucola is scattered on the thin dough. Plain and delicious.

  • 애플소스 돼지갈비 볶음밥 – Fried rich with apple sauce and pork rib

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갈비는 좀 짭쪼롬 하고 밥은 조금 심심한 편이라 잘 어울리는 조합이었어요. 돼지갈비 약간에 밥 약간 같이 해서 먹으면 딱 좋더라구요. 생각보다는 플레인 한 메뉴라 조금은 아쉬웠어요.

The rib was a little bit salty, and the rice was a little bit plain, so it was a good harmony. Having rice and rib together was good. The menu was normal than I expected.

  • 컨츄리 파스타 – Country pasta

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두툼한 면을 쓰는 컨츄리 파스타예요. 다른 곳보다 도톰한 면을 쓰기 때문에 더 쫄깃하고 맛있어요. 소스는 크림과 토마토 소스가 섞인 로제 소스를 쓴 것 같아요. 이건 굉장히 맛있었어요. 역시 다이닝텐트라는 생각이 들었답니다. 정식으로 맛있는 음식을 먹고 싶을 때는 아무래도 런치 메뉴보다는 정식메뉴를 주문하는 것이 나을 것 같긴 해요. 일반 메뉴는 만원 중반대 가격이랍니다.

Country pasta uses thicker noodles than other restaurants, so it is more chewy and delicious. The sauce was rose sauce, which was a combination of tomato sauce and cream sauce. This is so delicious, just like I expected to the Dining Tent. But maybe if you really want to have an elegant menu, you would like to order other menus than the lunch menu. Other menus are around 15,000won, but it’s fantastic.

  • 커피&녹차 – Coffee or tea

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후식으로 나오는 커피와 녹차예요. 둘 중 하나를 고를 수 있는데 같이 가서 하나씩 골랐어요. 특별하진 않고 평범한 맛이예요.

Coffee and green tea for a dessert. We chose each one of them. It’s not that special, just normal.

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