King crab(킹크랩) 죽해수산 – Delicious snow-crab set!

게는 보통 손질하기가 번거럽고 먹기가 불편해서 먹기 꺼려하는 음식 중에 하나죠~ 게다가 열심히 뜯고 나면 남은 살도 별로 없어서 가끔 아쉽곤 해요. 하지만 오통통한 게를 써서 양이 많고 먹기 좋게 손질해 주어 쉽게 맛볼수 있는 곳이 있다면 어떠시겠어요? 신촌에 있는 대게 맛집에 다녀왔답니다.

Crab one of the inconvenient things to eat. Besides, after you take off all of the shell with efforts, you don’t have much to eat. But how about a place that you can enjoy crab easily and the crab is large in quantity? The restaurant I went was just like that. It’s Kingcrab Jukhaesusan in Sinchon.

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  • Restaurant name : 킹크랩 죽해수산 (King crab Juk-hae-su-san, Sea food restaurant)
  • Location : 서울시 서대문구 창천동 62-3 (62-3, Changcheon-dong, Seodaemun-gu, Seoul, Korea)
  • Menu : Lobster, King crab(킹크랩, king crab), snow crab(대게, dae-gae), etc.
  • Price : lobstar for two(2kg or more) 99,000won, set for two 89,000~99,000won, set for three 109,000~129,000won (we chose set for three, dae-gae, 119,000won)
  • Why I like here : yummy yummy snow crabs! reasonable price.
  • Contact : 02-332-9485

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내부로 들어서면 파란 통에 싱싱한 해물들이 들어 있어요. 이 길을 지나야 비로소 식당 안에 들어갈 수 있답니다.

You can see fresh sea food while you cross the alley to get into the restaurant.

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식당 안은 고급스럽진 않지만 친근한 분위기예요. 이곳은 도매로 수산물을 가져와 합리적인 가격에 파는 곳이라고 하네요. 한번쯤 특별하게 대게를 먹고 싶을 때 찾아오면 좋을 것 같아요.

The interior of the restaurant is not that luxurious, but friendly. They buy crabs wholesale to sell it in reasonable price. If you feel special to have crabs or lobster, it will be a perfect place.

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기본적인 반찬거리들.

Basic side menus.

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게를 먹기 위한 준비 도구!

Supplies to eat the crab!

 

  • Set for three(3인분, sam-in-bun), dae-gae (119,000won)

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게가 정말 먹기 좋게 잘라져 나와 먹기가 정말 편했어요. 이렇게 손쉽게 대게를 먹은 것은 처음인것 같아요. 살도 어찌나 통통하게 올랐던지 양이 정말 많았답니다. 게딱지는 다시 가져가서 비빔밥을 만들어다 주셔요.

The crab was cut to eat easily. It was the first time to eat snow crab with ease. Each snow crab gain flesh to be large in quantity. They took the crab shell to make bibim-bab.

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김과 날치알 등을 넣어 만들어진 볶음밥!! 진짜 베스트는 이것이었답니다. 게는 역시 등딱지이지요 🙂 고소하고 맛있고, 입안에서 날치알이 톡톡 터져 식감마저 좋았어요. 여태까지 먹어본 비빔밥 중에 베스트였답니다!

Bibim-bab with dried laver and tobiko!! The best of the best was this. The crab shell is the most delicious part of the crab. It’s tasty and the popping tobikoes were amazing. The best bibim-bab ever!

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